Köpvillkor – Skogshult snickeri & byggnadsvård

Köpvillkor

BETALNINGSSÄTT I WEBSHOPEN
Vi accepterar Swisch betalning och bankgiroinbetalningar utan avgifter. Vi avhämtning på plats accepteras betalning med kort från Visa, Mastercard/Eurocard. Kortbetalningen sker via iZettle betalsystem.

Kontakta oss via mail eller telefon för alternativa betalningssätt.

PRISER
Priserna som framgår i vår webshop är alltid aktuella. Vi förbehåller oss rätten att när som helst justera priserna. Varken prissänkningar eller prishöjningar som presenteras i vår webshop påverkar ordrar som redan bekräftats med pris.

LEVERANS OCH FRAKTKOSTNAD
Vi levererar alla paket med Postpaket inom Sverige. Ange ett mobilnummer vid order eftersom Posten normalt aviserar kunden via SMS när
 godset finns att hämta på utlämningsstället. Annars kontaktas man via email eller postavi.
Vi skickar normalt varor inom några dagar efter lagd order om varan finns på lager. Om leveranstiden mot förmodan blir längre så meddelar vi dig detta snarast möjligt efter det att förseningen kommit oss tillkänna via mail eller telefon.

Vid beställning utanför Sverige tillkommer högre fraktkostnader. Kontakta oss för prisuppgifter på vår mailadress

REKLAMATION
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtgärdar vi kostnadsfritt felet. Vill du reklamera din vara skall du omgående kontakta oss. Det är viktigt att du förutom följesedel alltid även sparar emballaget till varan vid reklamation. Om ni får en felaktig eller skadad produkt så byter vi ut den alternativt betalar tillbaka pengarna samt den del av fraktkostnaden som produkten bär.

Om det skulle visa sig att du som kund åberopat garanti och felet beror på yttre åverkan och inte täcks av garantin, utgår inte någon ersättningsvara.

BYTES- OCH ÅNGERRÄTT
Som kund har du alltid 14 dagar på dig att byta eller ångra köp från den dag du mottagit varan. Varan ska då vara i oförändrat skick. Se bara till att vara försiktig med emballaget så att du kan packa varan ordentligt ifall ni vill returnera den. Skicka alltid med ditt namn samt orsak till returen.

Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss, samt att den är i helt skick. Vi hjälper dig praktiskt med returfrakt om du vill returnera varan med posten, kontakta oss då vi mail. Dock är det du som kund som står för returfraktkostnaden.

Vid godkänd retur så återbetalas pengarna till dig inom 30 dagar. Vid ej godkänd retur (t.ex. om varan är synligt använd) återsänder vi varan till dig och frakt debiteras.

TRANSPORTSKADOR
Alla yttre skador (på emballage/ytterförpackning) ska genast anmälas till oss. Beskriv skadan skriftligt och fotografera både varan och emballaget. Varorna ska omgående inspekteras vid leverans. Om någon skada, fel eller brist upptäcks bör detta reklameras på mailen inom 5 dagar. Om Ni inte reklamerar inom skälig tid anses ni ha godtagit leveransen. Om ni vill reklamera frakten kontaktar ni oss på denna mailadress.

PRODUKTINFORMATION
Vi kan ej garantera att bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

KUNDUPPGIFTER
De uppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras eller säljas vidare på något sätt eller i någon form. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din order. Din e-postadress används för att sända orderbekräftelsen till dig och om vi behöver